miércoles, 29 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 23:30 | 18 comments

CRUIXENT D'ESPÀRRECS AMB UN PUNT DE PEBROT ESCALIVAT
















       Hola, ja tinc la recepta per participar "Reto de Mayo de Cocineros del mundo en Google+"
                  http://cocinerosdelmundodegoogle.blogspot.com.es/


La massa és la mateixa de la pizza, encara que farem servir una molt petita part.
Ja que l'hem de fer ben prima.
Os deixo el link per  fer la massa de la pizza.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/05/pizza-de-suri-mi-i-tonyina-casolana.html


Ingredients per emplenar i el seu procediment;

Tomàquet casolà en primer lloc
Després i posarem unes rodanxes de tomàquet  ben finetes
Tot seguit i posarem els espàrrecs trossejats petits i una miqueta molt poca de sal gruixuda.
Finalment unes tires de pebrot escalivat i formatge.
Ja ho podem posar el forn, prèviament escalfat a uns 180 graus.





















                                               Que aprofiti!!


L’espàrrec es diu així perquè conté molta asparagina, un aminoàcid amb un efecte molt característic que descobrirem tot seguit. Aquesta hortalissa de gust tan peculiar és, en realitat, la tija tendra de l’esparreguera, un arbust molt comú a les zones de clima temperat.

Les seves propietats nutricionals;

En els espàrrecs, el component principal en pes és l’aigua (92%), seguida dels hidrats de carboni (4,5%), la proteïna (2,3%) i la fibra (2%). Es tracta d’una hortalissa baixa en calories, que no té greix i amb un contingut baix en sal.
És una bona font de vitamines antioxidants (C, E i provitamina A), d’àcid fòlic (B9) i de niacina (B3). Els minerals més destacats que conté són el potassi i el sofre.
Reacciones:
Categories:

18 comentarios:

  1. Una coca emparentada amb una pizza, o una pizza amb forma de coca... hmmm, per mi seria un sopar genial... me l'apunto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bon dia Nissi!!
      Recorda primeta i cruixent :) cruix cruix mmmm bonísima!!
      Gràcies

      Eliminar
  2. M'agraden molt, les coques fines. i feta amb espàrrecs de marge ha de ser un vici! Ideal a tothora, per esmorzar, dinar o sopar! Quina bona coca, Pilar!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Marina!!de veritat esta boníssima!!prova-la un dia i m'expliques :)
      Petons

      Eliminar
  3. Perfecta¡¡¡ Los esparrágos me gustan mucho, es una cena ideal. Que rica¡¡¡ Un beso.

    ResponderEliminar
  4. Espero que tengas toda la suerte del mundo en el reto, esta receta merece un premio, me parece fabulosa!!! Besitos

    ResponderEliminar
  5. Una maravilla tu receta. Será mi cena de esta noche, gracias por ponerla...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Cocina con vistas!!Me alegra que te guste :)
      Ya me contaras si te a gustado la cena.
      Buenas noches,besos.

      Eliminar
  6. esta de lujo esta receta! m'agradat molt! sort!
    petons

    ResponderEliminar
  7. Madre mía que delicia. Pero sobre todo sana y sencilla. Me encanta.
    Muchas gracias por visitar mi blog.
    Un beso
    El tiempo a bocados
    http://eltiempoabocados.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  8. Muchas gracias Guillermo!
    Gracias a ti por compartir,muy interesante tu blog.
    Besos

    ResponderEliminar
  9. Te ha quedado estupenda, muy rica me gusta besos

    ResponderEliminar
  10. aqui estem agafant la deliciosa recepta! ;)

    ResponderEliminar